sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

NÄPERTELYÄ JA HAVAINNEPIIRROKSIA

Puoliso-herra Kukkaro viettää uuden ikävuosikymmenen alkamista. Annettiin lahjaksi uusi grilli. Pahvilaatikossa.

Kokoaminen on odottanut sopivaa hetkeä ja eilen se sitten oli.
 Rippikoululainen saatiin avuksi ja ohjekirjaa lukemaan.
Minun tehtäväksi tuli -tietenkin- tavaroiden purku pakkauksista ja jälkien siivoaminen.
Kolmisen tuntia miespuoliset näpräilivät grilliä kokoon. Valmista tuli, ylimääräisiä ruuvejakin jäi. Saatiin huokaista helpotuksesta kun tämäkin urakka valmistui. Kiittelin näitä kädellisiä tekijöitä.
Kesäkeittiö-Makkarabaari- sisustetaan uuteen uskoon ja viimeistään Vappuhulinoihin saadaan "herkkuja ruokapöytään" pihakeittiön puolelta.

Tänään on ollut sopiva tuokio taas haravoida pihamaita kuntoon. Eilen annostelin messuilta ostettua luomuhevonp:tä/ hevonluomu:ptä viiniköynnöksille. Lisäsin niille myös havu/rodomultaa ämpärilliset kullekin ja katteeksi oksasilppua.

Innostuin piirustamaan lasten liiduilla kesäkatokseen pyöreän pöydän mallia ja kuinka monta istumapaikkaa sen ympärille voisi saada.
Käytin mallina toisen ruokailuryhmän tuoleja.
Pöydän halkaisijaksi kaavailen 180 cm. Silloin ympärille mahtuisi kymmenen istujaa. Sekään ei vielä riitä edes omalle porukalle jos enemmistö on paikalla.

Puoliso-herra Kukkaro oli päivän vaalilautakunnassa ja ruokatauollaan ei paljoa  ehtinyt kommentoida piirroksiani. Hiljaista myöntymistä on kuitenkin havaittavissa, kuulin hänen itsekseen pohtivan mistä materiaalista ja millä asettelulla pöytää voisi rakennella.

Tämä onkin jo puoli voittoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti